Soul hitter kæmpe stort for Disney

Egentlig var det meningen af Pixar filmen Soul skulle have haft biografpremiere i sommeren 2020. Det satte Covid dog en effektiv stopper for. Umiddelbart dårligt for Pixar og Disney, men der er alligevel grund til brede smil på direktionsgangene på de kanter. I stedet for at komme i biograferne endte filmen med at få premiere direkte på Disney+ – og det er der mange der har benyttet sig af. Der er nok heller ikke nogen tvivl om, at Disney har kapret sig lidt ekstra nye kunder med filmen, der havde premiere til jul.

Filmen har nemlig været en gigantisk succes. Udover at den har fået en forrygende modtagelse af kritikere og publikum, så har den også være uhyre populær, som man kan se på Jamie Foxx’s opslag på Instagram.

Der bliver dog pyntet lidt på tallene, filmen er ikke streames 1.7 milliarder gange. Det ville trods alt svare til at alle Disney+ abonnenter skulle have streames den omkring 10 gange. Den er derimod streamet i 1,7 milliarder minutter, hvilket svarer til at filmen er blevet streamet omkring 17 millioner gange. Disse tal er endda kun for USA og dækker kun over den første uges tid, hvor filmen dog uden tvivl også er blevet streamet mest.

Hvis du ikke har set den endnu, så er det altså bare at få bestilt Disney+, det koster ca. det samme om måneden som det koster at leje en film.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *