Wakanda serie på vej til Disney+

Med en omsætning på mere end 1,3 milliarder dollars i biograferne verden over, blev Black Panther en gigantisk succes for Marvel og Marvel. At der skal koges meget mere suppe på den succes, er da derfor heller ikke så underligt.

Disney har indgået en femårig aftale med filmens instruktør, Ryan Coogler. En aftale der blandt andet betyder, at han skal udvikle en række tv-serier og givetvis også flere film. Et af projekterne som Coogler skal lave er en spin-off serie der vil handle om kongeriget Wakanda, der er omdrejningspunktet i Black Panther.

Disney+ er en kæmpe satsning for den amerikanske underholdningsgigant, og der bliver investeret mange milliarder dollars i streamingtjenestens succes, og en del af denne skal komme fra Marvel universet. Det unavngivne Wakanda projekt bliver således det 12. i rækken over Marvel serier på Disney+

Indtil videre er det dog kun WandaVision, der har haft premiere, hvilket skete tidligere på året. I næste måned er der premiere på The Falcon and the Winter Soldier og i maj er det Loki’s tur. Så der er masser af lækkerier på vej til Marvel fans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *