WandaVision spin-off serie på vej?

WandaVision er i fuld gang på Disney+, og indtil videre er kun halvdelen af første sæson tilgængelig. Serien har dog allerede fået masser af fans, og WandaVision med Elizabeth Olsen og Paul Bettany, får da uden tvivl også flere sæsoner.

Som det virker til at være tilfældet med det meste Marvel og Disney i øjeblikket, så kan der bare ikke komme nok indhold. Således forlyder det, at der allerede arbejdes på en spin-off serie med Jimmy Woo, som spiller Randall Park i WandaVision, og det er altså ham, der skal have sin egen serie.

Randall Park er FBI agent, og han er ikke helt ny i Marvel universet. Han blev introduceret i Ant-man and the Wasp tilbage i 2018. Det er skuespilleren og instruktøren Stephen Ford, der på Twitter har afsløret, at han er i gang med at skrive et pitch til en spin-off serie.

Intet er officielt og hverken Disney eller Marvel har kommenteret på rygterne, men med det antal af projekter som der skydes rundt i øjeblikket, er det bestemt ikke utænkeligt, at det kunne blive en realitet

kilde: slashfilm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *