Alene i vildmarken nu med par

Igår var der endelig premiere på første afsnit af femte sæson af Alene i Vildmarken på DR og DR TV. Denne gang skal deltagerne dog ikke overleve alene i vildmarken, de deltager nemlig som par. Præmissen er præcis som i den amerikanske udgave af serien, hvor par delen dog blev introduceret i fjerde sæson. Den ene part bliver sat af ét sted, og den anden bliver sat af et par dages vandring derfra.

Der deltager seks forskellige par, hvilket er er alt fra venner til ægtepar, far og søn og flere vennepar. Det er naturligvis spændende med lidt nyt liv til formatet, hvilket det giver, at det nu er par. Omvendt ødelægger det lidt hele ideen med at være alene. Ikke desto mindre, så er det et fremragende tv koncept der nu er tilbage, som man kan følge med i torsdag efter torsdag, eller når det passer en på DR TV.

Da Alene i Vildmarken følger den amerikanske Alone meget godt, er der nok en ret god sandsynlighed for, at næste gang der kommer en sæson 6, bliver det med tidligere deltagere, der ikke har vundet.

Du kan se Alene i Vildmarken sæson 5 her, du kan desuden også finde de tidligere sæsoner, hvis du endnu ikke er hoppet med på vognen. Du kan desuden også se den amerikanske udgave, hvor der er skruet lidt op for det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *