Biggie: I Got a Story to tell kommer 1. marts

Christopher George Latore Wallace, The Notorious B.I.G, Biggie Smalls eller bare Biggie. Manden havde mange navne, og alle rigtige hip hop fans kender ham bedst som en af verdens absolut bedste rappere nogensinde. Født i Brooklyn for snart 50 år siden i 1972, skudt og dræbt den 8. marts i Los Angeles den 9. marts 1997, et halvt år efter verden havde mistet en anden af de største rappere nogensinde 2Pac. Biggie udgav kun to albums, mens han var i live, men hans stemmer lever stadig næsten 25 år efter hans død.

Ligesom det var tilfældet med 2Pac, så er der stadig stor mystik omkring Biggies død. Han blev ramt af fire skud siddende i en bil af en forbipasserende bil, men hvem der gjorde det vides ikke. Præcis som 2Pacs morder aldrig er fundet.

Biggie: I Got a Story to tell er som navnet måske lidt antyder dog ikke en film, der kommer med en masse nyt omkring mordet på ham. I stedet er det en film, der hylder mandens liv og fortæller historien om netop dét, hans liv, og ikke handler om hans død.

Dette er filmen du ikke vil gå glip af, hvis du har en interesse for genren og en af de største der nogensinde var på mic’en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *