News of the World topper Netflix

Paul Greengrass, der er manden bag eksempelvis flere af Jason Bourne filmene, Green Zone, og Captain Phillips er tilbage i et nyt samarbejde med Tom Hanks (der også medvirkede i Captain Phillips). Denne gang er det med westernfilmen News of the World, der lidt pudsigt er Tom Hanks’ første western.

Han har en karriere der strækker sig over mere end 40 år, og han har medvirket i tæt på 90 film. Alligevel er det tætteste han kommer på at spille med i en western, hans elskede rolle i Toy Story, hvor han lægger stemme til Woody. Men nu er han altså i sadlen.

Film har for nyligt haft premiere på Netflix, og den topper da også lige nu over de mest sete film på streamingtjenesten. Filmen har mødt lidt blandet modtagelse, men den unge tyske Helena Zengel får ekstrem ros, og meldes allerede som en af Oscar favoritterne. På den måde minder det lidt om True Grit, hvor en anden garvet Hollywood stjerne Jeff Bridges, også fik fantastisk modspil af den dengang 14 årige Hailee Steinfeld.

Hvis du vil se hvorfor den unge tyske skuespiller får så stor ros, og se Tom Hanks i hans første westen, så er det på Netflix det sker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *