SAG awards afslører de nominerede – Netflix er den store vinder

Igår blev det afsløret hvem der er de nominerede det dette års udgave af SAG – Screen Actors Guild Awards. Som er sammenslutningen af skuespillere, der uddeler priser til andre skuespillere og film/serier.

Eftersom sidste år har været lidt tyndt på de store biografpremierer, kommer det måske ikke som den helt store overraskelse, at streamingtjenester har været godt repræsenteret, og det må man i den grad sige at Netflix har været.

Ud af de fem film der er nomineret til bedste drama, er nemlig intet mindre end 3 af dem Netflix produktioner. De fem film er som man kan se herunder:

“Da 5 Bloods” (Netflix)

“Ma Rainey’s Black Bottom” (Netflix) 

“The Trial of the Chicago 7” (Netflix) 

“Minari” (A24) 

“One Night in Miami” (Amazon Studios) 

Når det kommer til kvindelige skuespillere, gør Netflix rent bord. Her er det nemlig udelukkende skuespillere fra The Crown og The Ozark, der er nomineret til prisen.

Gillian Anderson (“The Crown”) 

Olivia Colman (“The Crown”) 

Emma Corrin (“The Crown”) 

Julia Garner (“Ozark”) 

Laura Linney (“Ozark”)

Både The Crown og The Ozark er også nomineret til kategorien for ensemble i en dramaserie, altså det bedste samlede hold af skuespillere. Her er de to serier nomineret sammen med to andre Netflix serier nemlig Better Call Saul og Bridgerton, mens den sidste nominerede er Lovecraft Country.

Se alle de nominerede her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *