Se The Trial of Chicago 7 gratis

I disse dage er det 51 år siden, at der faldt dom i sagen om The Chicago 7. I anledning af dette tilbyder Netflix, at man i denne weekend kan streame filmen The Trial of Chicago 7 ganske gratis, uanset om man har et abonnement på Netflix eller ej. Hvis man har, har det naturligvis hele tiden været gratis, men nu kan alle andre altså også.

Filmen er allerede blevet nomineret til flere Gloden Globes og spås gode chancer, når der skal uddeles Oscar senere på året. Den er både skrevet og instrueret af Aaron Sorkin. Sorkin har tidligere med stor succes skrevet serier som Præsidentens Mænd, Newsroom og film som The Social Network og Moneyball. Det er dog blot hans trejde film som instruktør.

Blandt de medvirkende i filmen finder man blandt andre den Oscar vindenden Eddie Redmayne og ikke mindst Sasha Baron Cohen, der nok mest er kendt for sine mere gakkede roller som Borat, men som viser lidt andre sider her, og da også er kendt for sine stærke politiske holdninger. Cohen er blevet nomineret til en Golden Globe for rollen.

Filmen vil blive tilgængelig her på deres youtube kanal kl 12 amerikansk tid, og være der i 48 timer. Men ellers kan den narturligvis ses på Netflix – og kan varmt anbefales. Ikke mindst i lystet af de hændelser man se ved den amerikanske kongres omkring præsident valget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *