Druk nomineret til Golden Globe

Golden Globe har netop annonceret de nominerede til priserne, der er blandt de absolut mest eftertragtede inden for film og serier. Når det kommer til film, er det kun Oscar der er større, og inden for serier, bliver det næppe større end Golden Globe.

Med danske briller er det mest interessante helt sikkert, at Tomas Winterberg fremragende Druk er nomineret til en Golden Globe for bedste ikke-engelsksproget film. Da den allerede har vundet priser ved både European Film Awards og San Sebastian International Film Festival, er det bestemt heller ikke overraskende, og den vil da også være blandt favoritterne til at vinde.

Inden serier og streaming har der heller ikke været de helt store overraskelser. The Mandalorian, er som forventet blevet nomineret til bedste dramaserie. Det samme er The Crown naturligvis også, og det er da også fjerde gang i træk, at den bliver nomineret i denne kategori.

Ozark har tidligere været nomineret for skuespillernes præstationer, men for første gang er den fremragende serie nomineret i kategorien bedste dramaserie. Jason Bateman og Laura Linney er da også begge to igen nomineret for deres roller som Byrde ægteparret.

Inden for komedier kan man blandt andet nævne Ted Lasso, hvor Jason Sudeikis spiller hovedrollen som den amerikanske football træner, der tager til England for at træne et premier league fodboldhold. Serien kan ses på Apple TV+.

Du kan se alle de nominerede her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *