Harry Potter stadig blandt de mest streamede bøger

Det er efterhånden omkring 23 år siden, at den første bog om den unge troldmand Harry Potter blevt udgivet. Bøgerne er oversat til mere end 60 sprog, og menes at være solgt i mere end 400 millioner eksemplarer.

Selvom Harry Potter naturligvis ikke er lige så så stort som det har været, så er populariteten stadig ikke at tage fejl af. For selvom det er mere end 20 år siden, at vi først gang kunne fordybe os i J.K Rowlins univers, så er vi stadig vilde med det.

På Mofibo der er den største tjeneste inden for e- og lydbøger, er der således fire Harry Potter bøger på top 10 over de meste lyttede bøger, hvilket naturligvis er fuldstændig uhørt efter så mange år. Det siger lidt om hvor elsket universet er, og selvom man ikke kan læse de i data, så er der nok ikke den store tvivl om, at der er mange der ikke hører dem for første gang.

Endnu mere utroligt bliver det hvis man kigger på listen over de meste lyttede engelske bøger på tjenesten. Her er der nemlig Harry Potter på intet mindre end de syv første pladser. Så hvis nogen troede at Harry Potters popularitet var passé, så er det altså meget langt fra tilfældet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *