NCIS Hawaii på vej

Der findes efterhånden flere spin-offs inden for Naval Criminal Investigative Service (NCIS). Udover den originale serie, der har kørt i snart 20 år og i mere end 400 afsnit, er der også NCIS: Los Angeles der startede tilbage i 2009 og NCIS: New Orleans der stødte til i 2014, er der nu endnu en på vej.

Det forlyder nemlig, at CBS arbejder på en ny spinoff i form af NCIS Hawaii. Hvis man er fan af de andre versioner, vil du nok også blive det af den kommende. Showrunner på serien bliver nemlig Chris Silber, som også skal producere og skrive serien. Silber har tidligere både arbejdet på NCIS: New Orleans og den originale serie, så det tyder på meget mere fra samme skuffe.

Det er da heller ikke så underligt, at CBS overvejer endnu mere NCIS. Den originale serie har tæt på 10 millioner seere hver eneste uge, og er blandt de 10 meste streamede serier i USA. Indtil videre har CBS dog ikke udtalt sig om rygterne, men i og med de heller ikke har afvist dem, så er der nok ikke den store tvivl om, at der er noget om snakken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *