Endnu en Framing Britney Spears kan være på vej

Dokumentarfilmen Framing Britney Spears, der kan ses på TV2 Play, har trukket overskrifter verden over. Filmen der handler den mystisk der er forbundet med Britney Spears, hendes umyndiggørelse og meget andet. Den tager udgangspunkt i hendes sammenbrud tilbage i 2007, hvor hun klippede alt sit hår af og skabte overskrifter verden over. Der har længe gået mange rygter om, at Britney Spears ikke længere burde være umyndiggjort, og at folkene omkring hende inkl hendes familie, måske ikke kun vil det bedste for hende.

New York Times har en stor finger med i filmen, og det er altså ikke ikke udelukkende sensationshungrede sladderjournalistik, men også en stor portion undersøgende journalistisk. Hvis man har set filmen, vil man dog nok også være enig i, at den indeholder begge dele, og det langt fra er alle “anklager” og postulater, der er lige veldokumenteret.

Samantha Stark der har instrueret og sammensat filmen og Liz Day, der har “skrevet den”, har brugt utrolig meget materiale til at sammensætte den. Så meget materiale at der sagtens kunne blive til en film mere. Overfor The Hollywood Reporter, har de to da også afsløret, at de er meget interesseret i at lave en opfølger. Ovenpå den massive interesse der har været omkring dokumenteren, kan man dog nok være rimelig sikker på, at der meget mere på vej i sagen. For et par uger siden kunne man således læse, at Netflix også arbejder på en dokumentar om Britney Spears, der dog endnu ikke har fået en premieredato. Ovenpå virakken og opmærksomheden, kan det dog godt tænkes, at den kommer tidligere end Netflix egentlig havde planlagt det.

Det er derfor nok usandsynligt at der kommer en Framing Britney Spears 2, inden Netflix er ude med deres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *