Viaplay har nu 3 millioner abonnenter

Viaplay fortsætter deres vækst. På forhånd havde Nent (der ejer Viaplay) et mål om at de skulle runde 3 millioner abonnenter. Inden udgangen af 2020, og det mål lykkedes det lige nøjagtig at nå. Således har de nu annonceret, at der er 3.02 millioner, der har et aktivt abonnement på Viaplay. Hvilke pakker disse fordeler sig på, melder historien ikke noget om.

Det nye medlemstal betyder, at Corona året 2020 har været rigtig godt ved streamingtjenesten. Der er nemlig kommet 750.000 nye abonnenter til, hvilket må siges at være en ganske imponerende stening i antallet af brugere. Det skal naturligvis lige pointeres, at der naturligvis ikke er tale om 3 millioner abonnenter i Danmark. De 750.000 nye medlemmer kommer fra Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland. Hvor mange der kommer fra de forskellige lande har de ikke oplyst.

Med 3 millioner begynder de naturligvis at have en størrelse, hvor der vil begynde at komme endnu mere originalt indhold. Jo flere betalende abonnenter, jo større indtægter er der også til at producere og købe indhold. Så på den måde vinder alle ved at massen vokser.

Næste stop – resten af verden. 

Viaplay er stærke i Skandinavien, hvor det uden sammenligning er den største streamingtjeneste (altså når man ikke regner de amerikanske giganter med). Skandinavien er dog ikke længere nok, og planerne rækker bredere ud. Således er der store planer for 2021. Første skridt at blive lanceret i Estland, Letland og Litauen i næste måned. Til efteråret står Polen for tur, og hermed deres klart største marked, da der bor næsten 40 millioner mennesker i Polen.

Hvis alt ellers går efter planerne, er det meningen, at Viaplay skal tage det helt store skridt i slutningen af året. Der er det nemlig planen, at de skal lanceres på USA, hvilket mildest talt er et kæmpe marked med kæmpe konkurrence.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *