Viaplay stiger voldsomt til 449

Streamingtjenesten Viaplay, der er blandt de store spillere i markedet har annonceret en prisstigning af de helt store. Den kommer nemlig til at stige fra 309 til 419, hvilket naturligvis uden sammenligning, gør dem til den dyreste tjeneste på markedet. Dette er endda kun for eksisterende kunder. Nye kunder der gerne vil have Viaplay fremover, skal nemlig betale intet mindre end 449 kroner.

Det er dog vigtigt at pointere, at det ikke er for den “almindelige” Viaplay, men for dem der vil have Viaplay sport, hvor man blandt andet kan se Champions League, Superliga og Premier League og ikke mindst UCF. Rettighederne til sport bliver stadig dyrere og dyrere, og det afspejler prisen i den grad på Viaplay. Med pristigningen nærmer prisen sig faktisk hvad det svarer til at have sportskanalerne som almindelige flow tv, så om det kommer til at betyde færre kunder vil tiden vise.

Viaplay udelukkende med film og serier kommer fremover til at koste 119 kroner, så også her kommer den til at ligge i den høje ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *